TALLER: FORMACIÓ EN URGÈNCIES PEDIÀTRIQUES HOSPITALÀRIES?07 novembre 2018 - 08 novembre 2018

IMPARTIT PER: Dr. José Miguel Sequí i altres metges de l’Hospital de Gandia.

LLOC: Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç.

HORA: 17:30h.

DIES: 7, 8 de Novembre.

Dirigit al professorat.

OBJETIUS:
INTRODUCCIÓ I URGÈNCIES VÀRIES
Ferides sagnants, epistaxi
Intoxicacions: químics i fàrmacs
Traumatismes diversos i fractures
Traumatisme cranial
Dificultat respiratòria i asma
Reacció al·lèrgica i xoc anafilàctic.
Diabetis+89
Convulsions

URGÈNCIES VITALS
Síncope
Entravessament/asfíxia
Parada cardiorespiratòria
Maneig del desfibril·lador automàtic

 

 

Presentació de la Regidora Liduvina Gil:

Bona vesprada a totes i tots, moltes gràcies per la vostra assistència.

Els accidents constitueixen un problema de salut pública en tots els països desenvolupats. Els avanços tecnològics que han conduít a la millora de la qualitat de vida, alhora, també comporten l’exposició a nous perfils desconeguts anteriorment. La lluita per a la prevenció d’accidents és essencial sobretot en el colectiu infantil, que és el més vulnerable.

Amb mesures de prevenció adequades, la major part dels accidents es podrien evitar. És per això que l’educació per a la salut i la seguretat, creant hàbits i afavorint la reducció de riscos ambientals, és una eina fonamental en la tasca d’aquesta prevenció, la qual tasca no és exclusiva d’un sol àmbit professional ni és assolible a partir d’un conjunt d’intervencions aïllades; és responsabilitat de tota la comunitat i molt especialment dels àmbits familiar, escolar i sanitari.

A fi d’assolir una actitud i una conducta positives per part de tots els integrants de la comunitat educativa, l’Ajuntament de Gandia porta varios anys amb el Dr. José Miguel sequí i colaboradores   de l’Hospital de Gandia, organitzan aquests tallers en urgències pediàtriques hospitalàries amb l’objectiu i l’interès de respondre a les necessitats del professorat davant d’una urgència mèdica, que moltes vegades farà posible salvar la vida d’un xiquet/a.

Estic segura que aquest taller sera una eina útil per al vostre día a día i que les nostres escoles siguen cada día més segures i saludables.
Moltes gràcies al Dr. Sequì, a tot l’equip que l’acompanya.