I CAMPANYA: "PER LA TEUA SALUT, GANDIA, CAMINA!"25 octubre 2018

Mantenir una pràctica regular d'activitat física i una alimentació equilibrada s'associa amb una millor qualitat de vida, un major benestar i un millor manteniment de la salut mental. Caminar a una intensitat moderada durant almenys 30 minuts al dia és l'activitat física de baix impacte que més beneficis aporta a la salut física, mental i social de les persones. Gandia és una ciutat que compta amb un clima i unes condicions mediambientals excepcionals que conviden a la pràctica d'exercici físic a l'aire lliure.

Des del Departament de Sanitat i Polítiques Saludables hem ficat en marxa el programa “PER LA TEUA SALUT, GANDIA, CAMINA!” que engloba 4 projectes dirigits a gent majors, joves, població vulnerable i persones amb patologies específiques.

Aquest Programa té com a objectiu fomenta la pràctica de l'exercici, consolidar nous col·lectius socials amb un perfil saludable i disminuir el risc de l'aparició d'un gran nombre de malalties evitables amb conseqüències greus de salut a curt, mitjà i llarg termini.

Des d’aquesta regidoria seguim treballant per a aconseguir ciutadans i ciutadanes més saludables.

Liduvina Gil
Regidora de Sanitat i Polítiques Saludables