L' Actualitat de Gandia

Gandia dóna la benvinguda un any més als xiquets saharauis15 juliol 2019L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el vicealcalde i co-portaveu del Govern, Josep Alandete i altres membres de la corporació municipal, han rebut aquest matí en el saló de plens als xiquets sahrauís que gaudiran del programa "Vacances en pau".


Gandia és una ciutat que porta més de 20 anys lligada al poble Sahrauí amb l'arribada de xiquets i xiquetes cada estiu a diferents famílies de la Safor, i enguany ha volgut tornar a participar de la unió entre tots dos pobles.


El programa té com a objectiu reivindicar la vida de molts xiquets i xiquetes que durant tot l'any viuen en pèssimes condicions. Gandia els acull pera que, durant dos mesos, puguen gaudir per complet i portar-se una magnífica experiència.


L'alcaldessa ha explicat que: "Continuem recordant que la vostra situació encara està per resoldre i, per això, generem aquestes "vacances en pau", per a continuar mantenint aqueix llaç d'amistat entre els dos països".