L' Actualitat de Gandia

AFA Safor organitza a partir de demà una setmana d'activitats amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer14 setembre 2018Nahuel González, regidor delegat de Responsabilitat Social juntament amb Rosa Genís, representant d'AFA Safor, associació integrada dins de la Federació d'Alzheimer de la Comunitat Valenciana (FEVAFA), ha comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar les activitats que el col·lectiu ha organitzat amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer que es commemora el pròxim 21 de setembre.

El regidor ha recordat que les activitats que s'organitzen anualment serveixen per a visibilitzar els problemes que tenen les persones afectades per la malaltia i per reivindicar l'activitat constant de l'Associació per tal de millorar la vida d'aquestes persones.
Segons ha informat Nahuel González, "es tracta d'una programació continuista, ja que són activitats consolidades a la ciutat que s'inicien demà i que finalitzaran el pròxim dia 21" i ha destacat l'activitat gratuïta i oberta al públic que es desenvolupa demà al parc Sant Pere a partir de les 18.00 hores, a més de la lectura del manifest que tindrà lloc el dimecres 19 de setembre a les 12 hores a la plaça de l'Ajuntament.
D'altra banda, el regidor ha explicat que les obres de la nova seu de l'associació estan acabades i que pròximament es procedirà a la seua obertura.

Rosa Genís va posar en valor el suport del consistori en totes les activitats que s'organitzen.
Pel que fa a la iniciativa prevista per demà, la representant ha informat que en el cas que es confirme la previsió de pluja per a la jornada de demà, en trobada prevista al parc Sant Pere es traslladarà a la seu d'AFA Safor situada a l'avinguda de València nombre 56.

Posteriorment, la representant de l'associació ha explicat les activitats previstes durant la pròxima setmana i que consistiran en taules informatives, una "globotà", lectura de manifest, a més de la telemarató que tindrà lloc al Centre Comercial La Vital de 18.00 a 21.00 hores.
Les persones interessades a fer un donatiu poden acudir al centre comercial o telefonar al 675.574.242.
Els comptes per ingressar els donatius són:
BANKIA: 2038-9615-51-6000221792
La Caixa: 2100-2197-05-0200207531