CICLE DE CONFERNCIES DONES SVIES


Dijous 20 de febrer, 19'30h

Cicle de conferències Dones Sàvies: "Arribada de la dona a la direcció d'orquestra: Marin Alsop", a càrrec d'Alicia Juan Samper i Rosana Cuenca Talens

Biblioteca Central, Sala d'Actes

Rosana Cuenca Talens és Professora Superior de Música en l'especialitat de Violí. Ha sigut directora de l’Orquestra Ciutat de Gandia, així com creadora i directora de l’Orquestra de Corda de la Unió Musical de Xeraco, de l'Escola de Música de Xeraco i cap del departament de corda a l'escola i conservatori de Gandia. Component del “Quartet Mnemea” des dels seus inicis en 2007.

Alicia Juan Samper  és Enginyera Tècnica de Telecomunicació. Gerent del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i Graduats de Telecomunicació i participant de programes per apoderar el talent i la figura de les enginyeres tècniques de telecomunicació (“Up! Steam” i “Mi.Red”). Amb formació musical en l'especialitat de violí, ha format part de l'Orquestra de Gandia i de l'Orquestra de Xeraco. Integrant del quartet de corda “Quartet Mnemea” des de 2007.

Marin Alsop (Nova York, 1956) és una directora d'orquestra estatunidenca. En accedir a la direcció de l'Orquestra Simfònica de Baltimore en el 2007, es convertí en la primera dona directora d'una orquestra americana de rellevància internacional.

Organitza: CEIC Alfons el Vell  i Biblioteques Gandia