Comencen els treballs de millora en els Consultoris Auxiliars del Raval i de Benipeixcar

11/9/2019


La regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil va matindre dimarts passat dues reunions responsables de Sanitat i amb les empreses adjudicatàries que executaran a partir de divendres els treballs de rehabilitació, conservació i manteniment dels consultoris auxiliars del Raval i de Benipeixcar. Una actuació que ha estat possible gràcies als ajuts atorgats des de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública per un import de 56.300 € i 18.000 €, respectivament.
En el cas del Centre Auxiliar del Raval, els treballs duraran dos mesos mentre que en el de Benipexicar duraran un mes.


L'Ajuntament de Gandia té la voluntat de donar solució a l'estat de deteriorament que presenten algunes dependències d'ambdós centres auxiliars, i té com a objectiu promoure una solució racional, d'acord i en consonància amb la seguretat de les persones i en condicions per als usuaris del centre.

Liduvina Gil ha explicat que: "les obres es realitzaran sense afectar el funcionament diari dels centres, començaran aquest divendres" i s'ha mostrat satisfeta per l'ajut obtingut que "ajudarà moltíssim a millorar els dos espais de salut que donen assistència a la població en els barris de Benipeixcar i el Raval".