Habitatge

 

VIVIENDA

TREBALLEM PER TU!

L'Oficina Municipal d'Habitatge de l'Ajuntament de Gandia és l'espai de proximitat i atenció directa al ciutadà, per a conéixer les diferents opcions que té al seu abast a l'hora de trobar un habitatge, i els tràmits que cal seguir per a acollir-se a qualsevol de les iniciatives públiques en l'àmbit de l'habitatge i la rehabilitació.


Plaça del Tirant - 46701 Gandia

 

96 295 96 88

 

habitatge@gandia.org

 

De dilluns a divendres, 9:00 a 14:00 h

 

SERVEIS QUE OFEREIX

Informació sobre les promocions d'habitatge d'obra nova sotmeses a algun tipus de protecció pública, compra, lloguer o lloguer amb opció a compra promogudes per les administracions públiques o entitats privades.

Informació i gestió de sol·licituds per a l'adjudicació de promocions d'habitatge protegit, en particular la informació i gestió relativa a les promocions municipal i de l'Entitat d'Infraestruturas de la Generalitat Valenciana (EIGE).

Línia d'ajudes per a l'accés a l'habitatge, per al pagament dels lloguers, per a la rehabilitació i la renovació urbana.

Borsa d'habitatge per a incrementar l'oferta de pisos de lloguer; l'oficina fa de mediadora entre els propietaris d'habitatges lliures desocupats i aquelles persones que busquen lloguer a preu assequible amb beneficis per als dues parts.

 

 


 

LINKS DE INTERÉSSIMANCAS

En aquest moment, l'Ajuntament de Gandia posa a la disposició dels seus veïns 40 habitatges, 30 de les quals pertanyen als nous edificis del barri antic de “Simancas” actualment “Plaça dels Xocolateres”.

El règim d'adjudicació dels habitatges és amb lloguer, de conformitat amb l'Ordenança Municipal.

Decret llistat definitiu adjudicació d'habitatges

LLISTAT DEFINITIU D'ADMESOS

LLISTAT DEFINITIU D'EXCLOSOS

LLISTAT BAREMAT

LLISTAT PROVISIONAL D'ADMESOS

LLISTAT PROVISIONAL D'EXCLOSOS