Gandia acull el I ``Torneo de los Valores´´ dedicat al futbol femení

14/8/2019


Del 22 al 25 d'agost tindrà lloc la primera edició del ‘Torneo de los Valores’, que té com a objectiu principal el creixement personal de les jugadores de futbol femení de la categoria infantil a través del respecte i els valors.

Es desenvoluparà en l'Estadi Roís de Corella i s'allotjaran, amb pensió completa, en el Col·legi Calderón del Grau de Gandia. 

En aquesta primera edició, participaran quatre equips de la categoria infantil femenina, que fomentaran la formació esportiva, integració i competició sota el lema “Respecta”.

A més dels partits programats, s'han organitzat diferents activitats aquàtiques, tallers, ‘yincanes’, jocs i passejos per la platja de Gandia. El programa també inclou: dietes elaborades per professionals, un sopar VIP i tallers d'alimentació sostenible.

Durant l'esdeveniment, les jugadores rebran la visita de Gemma Gili, jugadora professional de futbol que milita en el FC Barcelona i en la Selecció Espanyola, a més de professionals del sector com David Bermell, Karen Tatiana i Pablo Pérez.